Marknadsför ditt IT-bolag – använd profilreklam

Profilprodukter som mediekanal kan vara otroligt effektivt. Se ditt IT-bolag som en person och fundera på vilken stil och vilka karaktärsdrag den har. Svaret du får är bolagets profil. Använd den för att tala om för konsumenten vad ditt IT-bolag har att erbjuda.

Därför är profilreklam viktigt

Profilreklam är en marknadsstrategi för att sticka ut ur mängden. Föreställ dig en grupp personer som alla har en svart tröja, förutom en person som har en gul. Du kommer att lägga märke till den som har en gul tröja och undra vad som är så speciellt med den individen. Ditt mål som företagare är att vara den i gul tröja. På så sätt väcker du intresse genom att särskilja dig från andra bolag.

Olika typer av profilprodukter

Pennor att dela ut på mässor, regnponchos under evenemang eller godis med omslag. Alla är exempel på profilprodukter, men de ska gå att knyta till ditt företag. Vilken typ av produkt som passar din verksamhet beror dock på flera saker. Frågor du bör ställa dig är om produkterna ska delas ut eller användas bland de anställda. Utifrån det väljer du både produkt och prisklass. Det finns en uppsjö av produkter att välja mellan, så klicka här för att börja bläddra bland kategorierna.