Hur påverkar AI dagens flygbokningar?

Artificiell intelligens (AI) påverkar idag vår vardag i allt högre utsträckning. Du kan t.ex. Prata med Siri i din Iphone som hjälper dig att hitta och få relevant information. När du använder musiktjänster eller sociala medier som Facebook så samlas det in data om dig för att lära sig mer om dig och sedan ge dig personligt anpassade rekommendationer och tips på musik, kläder, flygresor och mycket annat.

Al-styrda flygbokningar

En stor del av flygtrafiken och flygbokningar är idag Al-styrda. Utvecklingen inom resebranschen går väldigt snabbt precis som inom många andra branscher. Användningen av t.ex. Artificiell intelligens vid bokning av flygresor har blivit alltmer populärt.

Sajten Avionero använder sig idag av artificiell intelligens (AI) i sitt system för att tillgängliggöra personligt anpassade alternativ till dig som kund. Det gör de genom att lära sig mer om dina preferenser och sökmönster för att kunna ge dig personanpassade förslagTa en titt här.

På så sätt kan företag med hjälp av artificiell intelligens se till att hela tiden vara i framkant och förbättra sina tjänster. Avionero lägger stor vikt på interaktionen med kunderna. Avionero har därför utvecklat sitt system på ett sätt som enkelt kan ta vara på utvecklingsförslag.